Drew Barrymore musí své dcery učit doma. Probrečela jsem celé dny, přiznala

17. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: drewbarrymore / Instagram

Podobně jako miliony dalších rodičů, také herečka Drew Barrymore (45) musí v současnosti své dvě dcery učit doma. V rozhovoru pro pořad Today Show se ale svěřila, že rozhodně nejde o snadný úkol. "Nikdy jsem nechovala tolik respektu a obdivu k učitelům jako teď," přiznala.

Maminka  sedmileté Olive a pětileté Frankie, americká herečka Drew Barrymore, se podobně jako řada dalších rodičů po celém světě musela na čas ujmout vzdělávání svých dcer sama. Jak přiznala v pořadu Today Show, kde se objevila přes videohovor, rozhodně se to ale neobešlo bez problémů.

Namísto dobrých a špatných dní se prý atmosféra kolem dětí mění z hodiny na hodinu. Herečka se nejprve pokusila utahat své děti aktivitou, pak ale začala výuka a veškerá snaha vyletěla oknem.

“Být učitel, rodič, vychovatel a pečovatel je to nejtěžší, co jsem musela ve svém životě zvládnout,” svěřila se. “Brečela jsem každý den, celé dny,” přiznala.

Herečka díky své zkušenosti pojala zcela nový respekt k učitelům. “Pomyslela jsem si, pane bože, učitelé mají také děti. Přežívají snad díky tomu, že musí jít do práce a pracovat s cizími dětmi?” zamyslela se.

Nakonec ale zůstává pozitivní. “Štěstí je válka, ve které musíte bojovat každý den,” myslí si.

Celebrity - další články

Doporučujeme