HOKEJ: Vůjtkovy narozeniny – budily ho esemesky a tleskal celý stadion

18. května 2016·Celebrity·Redakce

I třetí narozeninová party na střídačce při mistrovství světa byla pro kouče hokejové reprezentace Vladimíra Vůjtka vítězná. Dvakrát si oslavu užil v minulých letech v roli trenéra Slovenska, včera dostal k 69. narozeninám dárek od svých svěřenců v podobě výhry a dortu.

Už během včerejšího zápasu se Švýcarskem Vůjtkovi hlasatel zápasů gratuloval a trenérovi aplaudovala hala zaplněná krátce po poledni sedmi tisíci diváky. “Já jsem si toho ani nevšiml. Byl jsem zabraný do hry. Říkali mi to až kluci v kabině. Ale je to od nich pěkné,” usmíval se po zápase Vůjtek.

“Chtěli jsme pro něj vyhrát, abychom mu udělali radost,” řekl po zápase brankář Pavel Francouz. “Asi bych měl panu Vůjtkovi jít něco koupit, jestli chci zůstat na přesilovce,” smál se útočník Michal Birner. Vůjtkovi darovali výhru dvakrát i Slováci. Naposledy v roce 2014 to bylo vítězství nad Itálií 4:1, ale hlavně o dva roky dříve v Helsinkách čtvrtfinálový úspěch s Kanadou 4:3.

Český trenér si včera i díky výsledku užil klidnou oslavu. Narozeniny z hlavy ani vytěsnit nemohl. “Už od sedmi hodin ráno mě začaly budit esemesky, došlo jich opravdu hodně. Je vidět, že u nás lidi vstávají brzo,” usmíval se Vůjtek. A bude mít čas si večer připít na zdraví oblíbeným vínem? “Myslím, že už odpoledne,” řekl Vůjtek, který se s kolegy asistenty chystal na večeři do Českého domu, kde dostal k narozeninám dort.

FOTO: twitter/narodni tym

 

Celebrity - další články

Doporučujeme