Honzík z Arabely se oženil. Ondřej Kepka si vzal svoji studentku

17. července 2022·Celebrity·Redakce

Ondřej Kepka, Gabriela Vránová (Profimedia)

Herec, režisér a prezident Herecké asociace Ondřej Kepka se ve svých 52 letech minulý týden poprvé oženil. Za manželku pojal o 23 let mladší studentku Janu Vrabcovou, která ho podle jeho slov uchvátila na přednáškách. S fotografkou a grafickou designerkou tvoří pár již 7 let. Informovalo o tom Blesk.

Vzhledem k tomu, že nechtěli, aby se o svatbě předem vědělo, rozhodli se vzít se na Slovensku, odkud pochází jeho vyvolená, ale také Ondřejova máma, která se bohužel synovy svatby nedožila. “Jsem šťastný, všechno bylo báječné. Jen mě trochu mrzelo, že se toho nedožili máma a strejda Jaroslav. Taky nám chyběl Janin táta. Můj sice žije, ale zdravotní stav mu cestu na svatbu nedovolil,” přiznal herec. Obřad se uskutečnil v malém městečku Šaľa.

A jaká je love story Honzíka z pohádkového seriálu Arabela a pohledné studenty Jany? “Upoutala mě z celé třídy na první pohled. Vším – oblečením, pohledem, tím, co z ní vyzařovalo…,” řekl Blesku Ondřej Kepka. Takový způsob seznámení mají nejspíš v rodině. Deník Blesk připomíná, že i jeho dědeček si vzal za manželku svou žačku.

Ondřej si se svatbou opravdu počkal na tu pravou. Sice už jednou před svatbou měl, a to s pojišťovací agentkou Alenou Matůškovou, ale po šestiletém vztahu se rozešli ještě před tím, než se vzali. A v roce 2008 se rozešli s operní pěvkyní Andreou Kalivodovou, která mu vyčítala, že stále pracuje a nemá na ni čas.

Celebrity - další články

Doporučujeme