Hvězda hokejového nároďáku je vlastně rocker. Co nevíte o Lukáši Kašparovi?

9. května 2016·Celebrity·Redakce

Vypadá jako rocková hvězda: dlouhé vlasy, vousy, pořád rozesmátý a vyrostl na Kissácích. I to je hvězda zápasu s Lotyšskem. Jeho nájezd rozhodl (4:3).

Tetování

Lukáš nosí na levém rameni tetování už od 16 let. Není to žádná divoká čmáranice, ale český lev. Lukáš je totiž patriot a chtěl tetování, kterého by nikdy nelitoval. Kdykoli ho povolají, jede Česko s hrdostí reprezentovat. 

Vlasy

Jako správný rocker nosí vlasy hodně přes límec! Ale už si s nimi užil. Hadamczik ho ani nechtěl kvůli vlasům vzít na mistrovství dvacítek do Finska. Až při angažmá v Philadelphii mohl být v klidu. Tam se to máničkami prý jenom hemžilo. Delší vlasy  měli Cote, Carcillo i Hartnell. 

Hudba nebo hokej

S hokejem začal už ve třech letech. Později začal koketovat i s muzikou. Začal se učit na kytaru, ale v hokeji byl lepší. Rock si teď užívá hlavně na koncertech! Má rád punk rock a Kissáky, které poslouchal od dětství s rodiči. I proto se mu líbilo při angažmá ve Finsku, kde se v kabinách hraje hlavně metal. 

Lukáš prošel i NHL, ale nedostal takovou šanci, jakou čekal. Teď hraje KHL v dresu Slovanu Bratislava. A to je do nároďáku kousek!

 

Lukáši, těšíme se na podobné parádních kousky jako u proti Lotyšsku! 

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme