Ikona 90. let Sinead O’Connor se zhroutila. V slzách na Facebooku mluví o nejhorším

8. srpna 2017·Celebrity·Karolína Stránská

Irská zpěvačka, které byla diagnostikována maniodepresivní psychóza, natočila a následně na facebookový profil umístila dojemné video, v němž se fanouškům svěřuje, jak osaměle se cítí poté, co jí byl odebrán třináctiletý syn.

Ve videu O’Connor sedí na posteli hotelu v New Jersey, totální díře světa, jak zpěvačka uvádí. „Jsem úplně sama a nikoho v životě nemám. Nikoho kromě psychiatra, který je neskutečně milý a tvrdí, že jsem hrdinka. Fakt, že mě můj cvokař považuje za hrdinu, je jediná věc, co mě drží nad vodou. To je k smíchu,“ přiznává padesátiletá umělkyně.

O’Connor, již mezi hudební špičku katapultoval v roce 1990 hit Nothing Compares 2 U, tvrdí, že se o ni rodina odmítá postarat a zachází s ní jako s kusem hadru.

#OneOfMillions

Zveřejnil(a) Sinead O'Connor dne 3. srpen 2017

Nejedná se o první znepokojující zpověď, se kterou vystoupila na veřejnosti. Když jí bylo odebráno její nejmladší dítě, vyhrožovala sebevraždou a varovala irské Centrum pro rodiny s dětmi, že budou mít na svědomí smrt celebrity.

„Z těch zatracených chorob bych se nejradši zabila. Celý můj život se teď točí kolem toho, abych zůstala naživu. Neumřu, ale takhle žít taky nechci.“

Celebrity - další články

Doporučujeme