Jako vejce vejci! Syn Gordona Ramsayho baví internet naštvaným výrazem

20. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj. Twitter / Give Me Internet

Některá miminka své rodiče zkrátka nezapřou a již ve velmi nízkém věku vykazují společné rysy se svými maminkami a tatínky. Syn světově proslulého šéfkuchaře Gordona Ramsayho (52) bez debat mezi právě takové děti patří. Lidé na internetu si toho nemohli nevšimnout a nápadná podoba mezi otcem a synem už se stala námětem pro nejeden vtípek.

Někteří lidé s nadsázkou tvrdí, že jistá je vždy pouze matka. V případě světoznámého šéfkuchaře Gordona Ramsayho to však neplatí. Stačí jediný pohled do tváře malého Oscara a všichni mají naprosto jasno.

“Proč vypadá syn Gordona Ramsayho, jako by se chystal mě seřvat, že jsem převařil hřebenatky?” objevilo se například v jednom příspěvku na Twitteru spolu se snímkem slavného otce a jeho malého syna. A další komentáře dávaly názoru pobaveně za pravdu.

“Jaký otec, takový syn,” míní další člověk. Podle řady uživatelů sociálních sítí je navíc malý Oscar velmi roztomilý. “Je nádherný, Gordone,” rozplývá se jiný fanoušek u snímku na šéfkuchařově Instagramu a podobných reakcí jsou stovky. Skoro se zdá, že si již malý Oscar získal více příznivců, než jeho slavný otec.

Celebrity - další články

Doporučujeme