Je Kate Middleton (36) opět těhotná? Vévodkyně prý chce další holčičku

13. července 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: HELLO! (Twitter)

Manželka britského korunního prince Williama (36), vévodkyně Kate Middleton (36), překvapuje celý svět svou touhou po rychlém rozrůstání královské rodiny. Po nejstarším synovi Georgovi (4) přišla rychle malá Charlotte (3) a dlouho na sebe nenechal čekat ani zatím nejmladší Louis (2 měsíce). A nyní existují důvodné předpoklady pro to, že je Kate těhotná počtvrté! Co ji k tomu vede?

Už nějaký čas se po celém světě spekuluje, že je vévodkyně Kate Middleton opět těhotná. Zatím poslední miminko přitom přivedla na svět teprve 23. dubna letošního roku. Informaci měl potvrdit zdroj blízký Kensingtonskému paláci.

Do karet hraje teorii i fakt, že se aristokratka chová až podezřele podobně jako během minulých těhotenství. Nepije alkohol, vyhýbá se společenským událostem, nosí volné šaty a často jí levandulové sušenky, které jí údajně tlumí ranní nevolnosti.

A proč královský pár tak pospíchá? Podle britských médií je to prosté. Vévodkyně by si prý velmi přála druhou holčičku. A když po Georgovi přišla Charlotte, chová maminka naději, že by děvčátko mohlo přijít i po Louisovi.

Princ William se navíc již dříve nechal slyšet, že by si přál mít pět dětí. Oba manželé se shodují, že menší věkové rozestupy mezi dětmi jim připadají lepší a děti tak mezi sebou budou mít o to spíš kladné vztahy. No a potom je tu jeden důvod čistě biologický. Kate ani William už nijak nemládnou a čím dříve své potomky budou mít, tím lépe. Později už by se jich totiž dočkat nemuseli.

Celebrity - další články

Doporučujeme