Její prvorozený syn dostal krásné jméno. Barbora Strýcová se stala maminkou, na novou roli se moc těšila

1. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Tenistka Barbora Strýcová (Foto: ČTK)

Radostné zprávy přišly na konci září. Tenistka Barbora Strýcová oznámila, že se stala maminkou. S partnerem Petrem Matějčkem se jim narodil syn, což oznámila na svém instagramu.

České tenistky v posledních dnech oznamují samé krásné zprávy. Nejprve se vdala Lucie Šafářová a s krásnou novinkou přispěchala i její kolegyně Barbora Strýcová. Krásný chlapeček dostal jméno Vincent, jak prozradila čerstvá maminka na instagramu.

Vítězka ženské čtyřhry ve Wimbledonu a bronzová medailistka byla na příchod nového člena důkladně připravená. “Jsem připravená. Pokojíček pro miminko je připravený. Když je člověk připravený, tak ho aspoň nic nepřekvapí,” přiznala tenistka v rozhovoru pro Super.cz s tím, že měla sbalenou i tašku do porodnice. Ta se jí určitě hodila.

View this post on Instagram

A post shared by Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova)

Naposledy se na kurtech představila na letošním Australian Open, pak ohlásila, že ji čeká nová životní etapa, na kterou se moc těšila. “Vždycky jsem chtěla být maminkou. Kam se na to hrabou všechny grandslamy, Wimbledon a olympiády. Nechci to shazovat, ale pro mě je nejdůležitější být mámou a mít jistotu, že je dítě zdravé. Jak to ostatně mají všechny maminky,” okomentovala.

Vincenta má s novinářem Petrem Matějčkem, se kterým je od roku 2018. Vdaná byla za německého tenisového trenéra Jakuba Herma-Záhlavu a chodila i se zpěvákem Davidem Krausem.

Celebrity - další články

Doporučujeme