Jiřina Bohdalová je v nemocnici. Nemá kardiologickou diagnózu, sdělil primář

16. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Jiřina Bohdalová. (Foto: Profimedia)

Herečka Jiřina Bohdalová je podle serveru eXtra.cz a deníku Blesk v nemocnici. Primář kardiologického oddělení Nemocnice Na Homolce Petr Neužil, kde je herečka hospitalizována, byl v týdnu hostem Press klubu Frekvence 1 a prozradil, jak na tom je.

S tím, že je Bohdalová v nemocnici přišel nejprve deník Blesk. Jsem hospitalizována u pana profesora Neužila. Věřím, že mě dá zase dohromady, dělá pro to maximum a věřím v zázrak,” sdělila médiím. Vše pak Frekvenci 1 potvrdil v Press klubu sám primář kardiologického oddělení Nemocnice Na Homolce Petr Neužil. Daří se jí zatím ne úplně dobře. Nemá kardiologickou diagnózu to je jediné, co můžu prozradit,” řekl Frekvenci 1.

Podle posledních informací, které přinesl server eXtra.cz nejprve herečka bojovala s chřipkou, k níž se následně přidal zlomený obratel. Lékaři jí sice kladli na srdce, aby se šetřila, ale marně.

Jiřinka se ke svému zdravotnímu stavu zatím vyjadřovat nechce. Promiňte, ale já teď na žádné otázky odpovídat nehodlám. Když je člověk zraněnej a bolí ho fyzická bolest, tak je zraněnej i duševně,” sdělila pro TN.cz. Tak držíme palce, ať je herečka opět brzy fit.

Celebrity - další články

Doporučujeme