Kaley Cuoco se s manželem dva roky po svatbě poprvé stěhují do společné domácnosti

12. března 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Herečka Kaley Cuoco (34) se dva roky po svatbě poprvé stěhuje do společné domácnosti se svým manželem, žokejem  a dědicem miliardového impéria Karlem Cookem (29). Dvojice se stěhuje do domku, který společně nechala postavit. 

Herečka, kterou proslavila zejména role sympatické Penny ze seriálu Teorie velkého třesku se nikdy netajila tím, že je její manželství poměrně nekonvenční. Nyní ale médiím prozradila, že práce na rozestavěném domě jsou u konce a ona se tak se svým manželem poprvé sestěhuje na jedno místo.

Ačkoli je dům už hotový, pár v něm zatím nestrávil ani jeden večer. Stěhování má začít až poté, co Cuoco ukončí natáčení nového seriálu The Flight Attendant pro HBO Max. “Až v dubnu skončím, bude to poprvé, co strávíme nějaký čas v našem novém domově,” svěřila se pro UNILAD.

Zámožného žokeje si herečka vzala v černu roku 2018. Ačkoli dvojice čelila řadě kritických poznámek kvůli nesdílení jedné domácnosti, oba se shodovali na tom, že jim takový způsob života vyhovuje. “Život je díky tomu trochu zábavnější,” poznamenala před časem herečka.

Celebrity - další články

Doporučujeme