Královská rodina zveřejnila nové fotky miminka! Jak vyrostl malý Archie?

25. září 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / sussexroyal

Ještě mu není ani půl roku, už ho ale zná celý svět. Řeč je o královském synkovi Archie Harrisonovi, potomku britského prince Harryho. Roztomilé miminko rychle roste a svého tatínka opravdu nezapře. Mrkněte se na nové fotky, které královská rodina zveřejnila.

Je to zatím nejmladší člen britské královské rodiny, už teď má ale jednu z nejpočetnějších fanouškovských základen ze všech. Malý Archie Mountbatten-Windsor vyrůstá v nepopiratelném blahobytu, ten je však draze vykoupen. Už pouhých pár měsíců po narození na něj totiž čekaly první státnické povinnosti. Společně s rodiči odcestoval na oficiální návštěvu do Jihoafrické republiky, kde se ve středu setkal s odpůrcem apartheidu a nositelem Nobelovy ceny míru, anglikánským arcibiskupem Desmondem Tutu (87).

View this post on Instagram

‘Thank you Archbishop Tutu for your incredibly warm hospitality, Archie loved meeting you!’ – The Duke and Duchess #RoyalVisitSouthAfrica • Photo ©️ PA images

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Archieho Harrisona přivedla na svět po ostře sledovaném těhotenství manželka prince Harryho (35) Meghan Markle, vévodkyně ze Sussexu (37). Manželé těhotenství oznámili loni na podzim a pouze tehdy tajemně naznačili, že miminko se má narodit na jaře. Už od března byli všichni fanoušci napnutí, malý Archie však světlo světa poprvé spatřil až 6. května 2019.

Jeho maminka, bývalá americká herečka Meghan, je od té doby terčem nevybíravé kritiky. Na rozdíl od její švagrové vévodkyně Kate (37) se jí totiž nepodařilo ihned po porodu shodit všechna kila a ještě na konci září je na ní patrná malá změna vizáže. To někteří kritici špatně snáší a porovnávají ji nejen s Kate, ale i s Harryho matkou, zesnulou princeznou Dianou (†36). Že Meghan není stejně štíhlá jako Diana však není žádný div – maminka jejího muže totiž kdysi otevřeně přiznala potíže s bulimií.

Celebrity - další články

Doporučujeme