Kráska se srdcem na pravém místě! Hvězda Sexu ve městě adoptovala koťátko

2. září 2023·Celebrity·Redakce

Sarah Jessica Parker (Zdroj: Profimedia)

Sarah Jesicca Parker má sice všechno na světě a může si koupit cokoliv chce. I tak se ale ukázala jako osoba s dobrým srdcem. Z útulku si totiž adoptovala roztomilé koťátko.

Herečka se nejvíce proslavila jako sloupkařka ze seriálu Sex ve městě. Nyní jí můžeme vidět v pokračování A jak to bylo dál.. Na instagramu se Sarah nyní svěřila s tím, že adoptovala kotě právě z volného pokračování. Kočička, tedy spíše kocourek, se podle scénáře jmenoval Shoe.

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

A jméno má hned dva významy. Shoe je v překladu bota, ale Shoe se vyslovuje jako “šů”, tedy citoslovce ke “kšá”, tedy k tomu, aby jí odháněly od značkových a pekelně drahých bot, kterými se to v seriálu jen hemží. „Pokud se vám zdá, že vypadá povědomě, je to proto, že je. Jeho jméno mimo kameru je ale Lotus, vysvětlila Sarah.

Micku si ale herečka tak zamilovala, že se rozhodla, že jí dá domov. On a jeho sourozenci dostali botanická jména, když byli jako novorozenci zachráněni zvířecím útulkem v Connecticutu. Oficiálně byl adoptován rodinou Parker/Broderick v dubnu 2023.Kocourek se v domě slavné herečky nudit určitě nebude. Doma na něj totiž čekaly ještě Rémy a Smile, které herečka s manželem Matthew Broderickem adoptovali v roce 2022.

Vypadá to, že si Lotus na nový domov i nové kočičí kamarády rychle zvykl. Je jedno, zda sedí na židli, leží na stole či se nechá mazlit, zřejmě si svůj zbrusu nový život užívá. Kéž by se takhle dobře měly všechny micky na světě a všechny měly takové štěstí jako Lotus.

Celebrity - další články

Doporučujeme