Krásná Sara Sandeva je zamilovaná až po uši. Přítel Jakub Prachař navíc ani nežárlí

27. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Sara Sandeva. (Zdroj: Profimedia)

Krásná Sara Sandeva si díky seriálu Dvojka na zabití našla novou lásku v podobě herce Jakuba Prachaře. Jak se jí s ním žije a co je její největší koníček? Prozradila v pořadu Showtime.

Herečka Sara Sandeva kromě seriálu exceluje i na divadelních prknech, přesněji v divadle Na Fidlovačce v muzikálu Kouř. V adaptaci legendárního filmu se ujala role Andrey alias Kotěte. Na jevišti se sice pohybuje s ladností, ale přiznala, že to není nic jednoduchého. „Je to náročné v tom, že to obsahuje tři složky: herectví, zpěv i tanec – a tak si to člověk musí zopakovat a připravit si to i s fyzičkou,“ vysvětluje.

View this post on Instagram

A post shared by Sara Sandeva (@sarasandeva)

Aby měla dobrou fyzičku pomáhá si boxem. Místo do pytlů ale zatím buší do trenéra. „Našla jsem si koníček, u kterého se vybiju, a díky tomu mám fyzičku a kondičku na fajn fajn fajnový,“ svěřila se kráska, která zatím nemá potřebu nikoho vyzývat do ringu. „Opravdu neplánuji, jak je teď trendem, že bych někoho vyzývala k souboji a šla boxovat,“ směje se.

Na tréninky jí doprovází i samotný Jakub Prachař, žárlivost z jeho strany rozhodně nehrozí. Svůj vztah s hercem nějakou dobu tajila, nyní je dávají už na obdiv. „Všechno je v pořádku, mám práci, rodinu, nejbližší lidi kolem sebe a jsem šťastná a zamilovaná,“ odpověděla na otázku týkající se osobního života Sandeva.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme