Kuchařka Kamu během vodního půstu nic nejí. Stačí jí jen, aby se na jídlo dívala

13. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kamu. (Foto: ČTK)

Kamila Rundusová, známá pod přezdívkou Kamu, drží v současné době velmi přísný vodní půst. Po dobu 14 dnů nejí žádné jídlo, pije jenom tekutiny. Vše se děje pod přísným lékařským dohledem.

Kuchařka a autorka Nejbarevnější kuchařky Kamu se na svůj vodní půst dlouho připravovala a všechno je pod dohledem lékaře. Smyslem je “healing inside&out, čili „léčba zevnitř a ven“. “Za účelem léčby inzulínové rezistence a dohojení prsou, která se od té doby zázračně vyhojila,” svěřila se na Instagramu.

Odborníci od takto drastických způsobů léčby své pacienty většinou odrazují, protože jim v konečném důsledku může spíše uškodit. Kamu ale tato metoda zřejmě pomáhá. Před půstem podstoupila všechny testy, aby měla jistotu, že její tělo, které trpí například syndromem polycystických vaječníků, všechno zvládne. “Nezapomeňte, že je to moje tělo, moje volba. Vy si se svým také dělejte, co uznáte za vhodné, já vám do toho taky kecat nebudu,” prohlašuje Kamu, která všechno podstupuje na Kostarice.

View this post on Instagram

A post shared by KAMU (@chefkamu)

Jídlo mi nechybí tolik jako pohyb, a můj pravidelný režim. Občas to na mě padá! O to víc, když jsem v ráji a pořád zavřená. Ale hledám si jen to dobrý! Relaxuju jako nikdy dřív. Soustředím se na své uzdravení jako nikdy předtím. Koncentruju se na psaní a tvorbu další naší knihy jako nikdy předtím. Od rána do noci a mega mě to baví,” přiznala Kamu.

Dodala ale, že během svého půstu pro svého partnera normálně vaří. I když se on na sociálních sítích přiznal, že si to nepřál. Kuchařku to ale baví a dělá dobře. “První tejden byl strašnej, ale teď jsem zjistila, že jak ta jídla vařím, nebo jak na ně jenom koukám, tak se tím jakoby najím. Zjišťuju, že to vlastně nepotřebuju. To mi hodně pomáhá psychicky,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by KAMU (@chefkamu)

Vzhledem k tomu, že trpěla poruchou příjmu potravy, jsou její prohlášení dosti alarmující. Přesto se ale ona sama nyní cítí zdravá. “Měla jsem tak 15 let závislost na jídle, cca od svých 13 let. Pak dalších deset let bulimii střídavě s anorexií. Teprve poslední roky se cítím zdravá. A právě půst mi ukazuje, že jídlo nepotřebuju, jak jsem si vždycky myslela,” dušuje se kuchařka. Snad si z ní nevezmou příklad dívky, které trpí nějakou poruchou příjmu potravy.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme