Legendární hlasatelka slaví 75. narozeniny. Přestože je vdaná padesát let, používá dívčí příjmení

29. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Saskie Burešová (Zdroj: ČTK)

Elegance, šarm, dokonalá foukaná a perfektní vzhled. Legendární hlasatelka Saskie Burešová slaví dnes 75. narozeniny, ale rozhodně na to nevypadá. Na obrazovkách se pohybuje od roku 1967.

Na konci sedmdesátých let nastoupila Saskie Burešová do televize jako moderátorka pro vojáky. Následně působila hlavně jako hlasatelka a od roku 1993 uvádí pořad Kalendárium. Sice žije více než padesát let s jedním manželem, nikdo jí Saskie Obdržálková ale neřekne. Několik generací ji znají pouze pod jejím dívčím jménem.

V roce 2006 kvůli modernizaci vysílání České televize zmizela z televizních obrazovek. Milionům lidem vstupovala denně do jejích obýváků, dnes je běžné, že mladší ročníky ani neví, kdo je tato dáma. České televizi je Saskie ale věrná dodnes. Už řadu let uvádí legendární Kalendárium. Kromě toho se ujímá moderování spousty akcí, ráda vaří, užívá si syna i vnučky a také manžela Petra Obdržálka.

Vedle dlouhého manželství je neskutečný také její mladistvý vzhled. Ve věku 75 let se moderátorka může pyšnit perfektní figurou a vrásky prakticky nezná. Podle Saskie za to může příroda a kvalitní krémy. Jako bývalá majitelka jednoho z prvních kosmetických salonů v Praze má v tomto oboru skvělý přehled.

Jako jedna z mála celebrit může prohlásit, že ona plastického chirurga zatím nepotřebovala. A jaký je její recept na krásu? “Cvičím, žiju střídmě a snad i zdravě,” svěřila se před lety moderátorka Blesku. Její tajemství tak vlastně není vůbec překvapující. Tahle dáma s vždy perfektní foukanou zkrátka ví.

Celebrity - další články

Doporučujeme