Dara Rolins ukázala božské nohy a promluvila ženám do duše: Nikdy nevyhovíš všem!

30. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem Dary Rolins

Zpěvačka Dara Rollins (48) opět nadchla fanoušky i kolegy z řad celebrit. Na sociální sítě totiž napsala text o tom, jak je dnes těžké zavděčit se svému okolí a že bychom se měli soustředit hlavně sami na sebe. K příspěvku připojila ještě dvě selfie ve svůdném bodýčku, která úspěch dokonala. 

Rolins se svěřila, že den předtím usínala s myšlenkou na svou dceru a na všechny ostatní ženy. “Na to, jak je náročné dnes balancovat v tom našem ženském světě, plném všech těch nároků a předsudků, pod všudypřítomným tlakem na dokonalost… Jak v ní vyměřit tu ‘akurátnost’? Komu dřív vyhovět?” vznesla řečnické otázky.

Moc tlustá nebo moc hubená

“Neměla bys tolik jíst / najez se pořádně! Jsi moc tlustá / jsi moc hubená. Ty se nemusíš malovat / mohla by ses trochu namalovat. Máš slovo, mluv / to je chlapská záležitost, nemíchej se do toho. Zavře občas pusu? / Moc toho nenamluví. Jsi příliš samostatná / jsi úplně nesamostatná. Ta sukně je moc krátká / v té dlouhé sukni vypadáš jak babička. Jak to myslíš, že nepiješ? / Na holku dost piješ. Ukaž, co v tobě je, odvaž se / můžeš si za to sama, neměla ses tak předvádět. Ta je úplně blbá / ta je nějaká moc chytrá… A tak bych mohla pokračovat do aleluja,” vypočítala rozpory, kterým mnohé ženy každý den čelí.

Zpěvačka proto přidala dvě fotky, které zařadila do kategorie “moc, nebo málo”. Na sobě má jen slušivé bodýčko, které zakrývá celé torzo, ale odhaluje nohy. Důležité je podle ní smířit se s faktem, že člověk nikdy nevyhoví všem. “Proto mi nejlépe vychází být sám sebou,” doporučuje.

Ideální stav neexistuje

“Neexistuje nic jako ideální stav, protože každý vidíme, hledáme ideál jinde a jinak. Žádné parametry nejsou směrodatné v rámci určování krásy, dokonalého stavu nebo způsobu provedení. Je to o nás. O mně, o tobě. O našem pocitu, našem vidění, názoru na věc. To ‘tvoje’ nemusí být to ‘moje’. Žij a nech žít. Hlavně se starat o sebe. A v případě jakékoliv potřeby někoho usměrňovat, vychovávat, poučovat, poprosím aplikovat na dětech. V ideálním případě na svých,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Se zpěvaččiným upřímným vyjádřením ihned souzněla řada fanoušků i známých osobností. “Bože, ty jsi tak úžasná a tak dokonale jsi to vystihla a tak krásně napsala! S dovolením budu sdílet,” vzkázala Rolins modelka Andrea Verešová (41). A podobně to vidí i Monika Marešová (46). “Amen,” napsala stručně.

Celebrity - další články

Doporučujeme