Lela v Karlosově životě nejspíš zase tak důležitá není. Alespoň tak se zápasník MMA vyjádřil

24. února 2022·Celebrity·Redakce

Karlos Vemola, Lela Ceterová. (Foto: Profimedia)

Po bouřlivém rozchodu zápasníka MMA Karlose Vémoly a Lely Ceterové, který byl k vidění téměř v přímém přenosu skrze sociální sítě, už opět vypadají jako dvě zamilované hrdličky, které jsou ochotné si odpustit snad úplně všechno. Nedávno ale Karlos učinil prohlášení, které by mohlo jeho nepotřebnou královnu pěkně ranit.

Ačkoliv se oba dva předhánějí, kdo tomu druhému vyzná na instagramu větší lásku a po bouřlivém chvilkovém období jsou zase skvělý pár a se svými dvěma dětmi jsou téměř až k zulíbání. Jenže zápasník nedávno učinil na sociálních sítích prohlášení, které zní, jako by dával světu najevo, že by se bez Lely v pohodě obešel.

Aby byl král králem, potřebuje království. Ne královnu. Pamatujte si to,” vzkázal zápasník svým věrným v angličtině. Chtěl tím snad naznačit, že svou úžasnou Lelu, která byla stvořena k jeho obrazu, téměř jako Pygmalion, není to, co on sám potřebuje? Že pro něj není tolik důležitá, a že by se bez ní obešel?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Karlos “Terminator” Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Podivné bylo i jeho přání k jejímu nedávnému svátku. “Sice trochu později, ale přece. Tak všechno nej k dnešnímu svátku Leňulko moje a děkuji ti, že na mě teď čekáš každej den, když se vracím pozdě v noci z tréninku,” děkoval jí. Přesto však se zbytek přání stočil k němu samém: “Od posledního zápasu už je to nějaká doba a já se nemůžu dočkat, až budu mít znovu ruku nahoře s tebou po boku. Už brzy totiž doručím moje první životní K.O.,” připomenul král Karlos svůj návrat do ringu.

Celebrity - další články

Doporučujeme