Vémola mě zbil, tvrdí Lela. Manželka údajného milence Kaisera nevěru popřela

11. ledna 2022·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Karlos Vémola a Lela Ceterová. (Foto: ČTK)

V noci z pondělí na úterý populární MMA zápasník Karlos Vémola na instagramu oznámil, že mu jeho partnerka Lela Ceterová nasadila parohy s jeho velmi dobrým kamarádem Vítem Kaiserem. Snoubenka poskytla deníku Blesk exkluzivní rozhovor, kde tvrdí, že jí vzal telefon, a že ji zmlátil. Manželka údajného milence popírá, že by ji její partner podvedl.

Vztahová krize zápasníka Vémoly a jeho Lely proletěla českým showbyznysem jako kulový blesk. Jeho snoubenka Lela ho podle jeho slov podvedla s kamarádem, zápasníkem Vítem Kaiserem. Po pár hodinách ale příspěvek, kde celou nevěru popisuje, z instagramu smazal.

Podle informací deníku Blesk měl vzít partnerce telefon. Ta se teď plátku vyjádřila. Zbil mě, když jsem měla v náručí, našeho syna Rockyho, mám z něj strach,” popisuje Ceterová. “Ano, zaútočil na mě, žádná nevěra nebyla, vše je vykonstruované, abych v očích lidí vypadala jako děvka,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Lela Ceterová (@lela_ceterova_official)

Podle známých by Karlos v amoku byl schopen své milé ublížit. Také to není poprvé, co se pár rozchází. V minulosti Lelu opustil zápasník před dvěma lety, kdy přivedla na svět první dítě, dceru Lili (2). “Věnuji se svým dětem a teď momentálně z něj mám šílený strach,” řekla Blesku.

Není to pravda, tvrdí manželka údajného milence

Podle Karlose je milencem jeho kamarád, zápasník Vít Kaiser. Ten měl Lelu vydržovat drahými šperky. Manželka Kamila Kaiserová ale tvrdí, že k nevěře nedošlo. Všechno to jsou lži! Budeme se bránit, už to řešíme s právníky a klidně to dokážeme,” uvedla pro server Express.cz manželka. Společně mají dvě malé děti, a když to jde, jsou pořád spolu. “Odmítáme řešit jejich problémy na úkor našeho vztahu,” dodala. Podle jejich slov se Vít s Vémolou znají pouze dva měsíce a v poslední době se ani neviděli.

Celebrity - další články

Doporučujeme