Lela zahání kozaté hrozby sprostými urážkami. Ty p*čo zku*vená, nadává Karlosově ex

28. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Denise Ayverdi (Foto: se souhlasem Denise Ayverdi)

Po nedávném chvilkovém rozchodu a snásledném usmíření zápasníka MMA Karlose Vémoly a jeho přítelkyně Lely Ceterové je na obzoru další mráček, ačkoli pár plánuje svatbu, která se má uskutečnit už za několik měsíců. Lela poslala Karlosově expřítelkyni drsný vzkaz, aby se od jejího muže držela dál. A servítky si u toho rozhodně nebere. S informací přišel deník Blesk.cz.

Ačkoliv se Lela tváří jako něžná, blonďatá kráska, jakmile ji někdo “sáhne” na přítele, nezná bratra ani sestru. Pravděpodobně pojala podezření, že to mezi Karlosem a jeho bývalou přítelkyní Denise Ayverdi jiskří a rozhodla se dát najevo svůj nesouhlas.

Zmíněné playmate, která stále zůstává Karlosovou kamarádkou, poslala Lela Ceterová hlasové zprávy, kterými ji častuje nelichotivými nadávkami. Dám to všude, ty ku*vo. Máme dvě děti! To je můj muž, rozumíš tomu? My jsme manželé! nebrala si dvojnásobná maminka a snoubenka zápasníka MMA. “Všude to dám, ty ku*vo prašivá, a všude to napíšu, ať každý ví, co jsi za šlapku, která tahá otce od dvou dětí, ty pi*o zku*vená. Obyčejná ostuda, to ti není hanba, ty vole? Toto dělají jenom šlapky, jenom ku*vy, toto normální žena neudělá. Deniso, já jsem si myslela, že jsi úplně jiný level, ale ty se chováš jako šlápota,” rozčilovala se v hlasovkách Lela.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Denise Ayverdi (@deniseayverdi_playmate)

Jenže, než to stihla někam dát, jak vyhrožovala, sama Denisa hlasové zprávy zveřejnila s tím, že to byla právě Lela, která s Karlosem spala ještě v době, kdy oficiálně chodil s ní. “Karlos byl můj přítel tři roky a poslední rok se s ním vídala i Lela, tedy spala. Po našem rozchodu mě Lela neustále atakovala a urážela, a to i když vystupovala jako jeho oficiální přítelkyně. S Karlosem jsme zůstali pouze přátelé, občas si napíšeme,” tvrdila Denise ve stories na instagramu.

Celebrity - další články

Doporučujeme