Manický záchvat, bipolární porucha a vzhled jako Shrek. Britney Spears se vyjádřila ke scéně z restaurace

23. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Britney Spears. (Foto: Shutterstock)

Britney Spears nedávno opět rozvířila vody. Minulý týden navštívila restauraci Joey ve Woodland Hills, kde ale způsobila pořádný rozruch. Hosté si ji začali fotit, což zpěvačka nezvládala. Něco si mumlala pro sebe a následně podnik dramaticky opustila. Nyní se k celé věci vyjádřila ona i její manžel Sam Asghari. Informaci uvedl server TMZ.

Podle webu TMZ to bylo tak, že Britney a Sam dorazili do restaurace na oběd, ale pak jí přeskočilo. Mumlala si něco nesrozumitelného pro sebe, křičela a ztropila hysterickou scénu. Jako první opustil restauraci její manžel, pak ona s bodyguardem. Ten se následně vrátil, aby zaplatil účet. Sam se teď ale sám ozval webu TMZ s tím, aby všechno vysvětlil.

Podle něj všechno bylo jinak, než popisují svědci. Z restaurace prý odešel, aby připravil auto pro svou ženu a rozporuje i to, že by Britney přeskočilo. Vysvětluje, že Britney křičela, protože jí vadilo, že si ji ostatní natáčejí. K incidentu se vyjádřila i sama zpěvačka. Na instagramu zveřejnila kresbu ženy v restauraci s textem „Udělala jsem to, protože mi říkali, že nemůžu!“

Příběh nicméně začal žít svým životem a fanoušci mají jasno. Může za to její bipolární porucha, ke které se Brit v minulosti přiznala. Podle svých slov řekla, že když má záchvat, změní se v úplně jiného člověka. Nyní na instagramu pokračovala ve svém vyjádření. „Jsem si jistá, že jsem vykouzlila miliardy úsměvů, když jsem v restauraci vypadala jako Shrek. Vím, že mě jsou plná média, že jsem byla v restauraci trochu opilá. Jako by sledovali každý můj krok,” začala zpěvačka.

Vadí jí, že se probírají věci z její minulosti, a že o ní mluví, že je manická. „Upřímně, bylo by bezpečnější poctít tenhle svět a po**at to, protože pokud se stanu prorokem a nezapíšu se do historie, na něco jsme kápli… Dělám si srandu, ale je to dobrá myšlenka,“ ukončila zpěvačka svůj zvláštní proslov.

Celebrity - další články

Doporučujeme