Manžel mě po svatbě vzal do bordelu, přiznala Tina Turner

8. října 2018·Celebrity·Karolína Stránská

V den, kdy si 22letá Tina Turner brala hudebníka Ikea Turnera, byla nucena sledovat v nevěstinci živou sexuální show. "Ten zážitek byl tak znepokojivý... potlačila jsem ho a vyškrtla ho," uvedla americká hudební legenda v rozhovoru pro britský list Mail on Sunday.

Tina Turner listu řekla, že se bála Ikeovu žádost o ruku odmítnout. Ike byl o sedm let starší, objevil ji a udělal z ní zpěvačku své skupiny Kings of Rhythm. Žádnou úžasnou svatbu ale neměli. Ike je naložil do auta a odvezl z Kalifornie přes hranici s Mexikem do Tijuany k “mexické verzi smírčího soudce”, vzpomíná zpěvačka. Pak bylo hůř, den skončila v slzách na sexuální shov. “Lidé si neumí představit, jaký muž to byl – člověk, který vezme svou zbrusu novou ženu na živé pornografické vystoupení hned po sňatku,” řekla.

Na hudebním poli se páru dařilo, v 60. a počátkem 70. let zpívali jeden hit za druhým, v roce 1972 získali společně Grammy za píseň Proud Mary a v roce 1991 byli Turnerovi uvedeni do rokenrolové síně slávy. Rozvedli se v roce 1978.

Po úspěšné hudební kariéře Ike Turner propadl v 80. letech drogám a alkoholu, zemřel v roce 2007 ve věku 76 let.

V autobiografii Já, Tina z roku 1986 Turnerová odhalila, že jí Ike fyzicky zneužíval celou dobu jejich manželství. Částečně to uznal i on, když ve své autobiografii napsal: “Jistě, uhodil jsem ji. Několikrát jsem ji bez rozmýšlení srazil k zemi. Nikdy jsem ji ale nebil”.

Dnes žije 78letá legenda ve Švýcarsku s hudebním producentem Edwinem Bachem, za něhož se provdala v roce 2013.

Celebrity - další články

Doporučujeme