Michaela Badinková odhalila nového člena rodiny. Pejskovi je teprve osm týdnů

25. listopadu 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Michaela Badinková s pejskem. (Foto: se souhlasem M. Badinková)

Herečka Michaela Badinková se fanouškům na instagramu pochlubila radostnou novinou. Má nového člena rodiny, pejska Harveyho. Podívejte se na první fotografie rozkošného štěňátka.

Oblíbená herečka, známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice, se podělila s fanoušky o milé fotografie s jejím novým parťákem. “Už to budou dva roky, co nám do psího nebe odešel náš retrívr Piškot,” posteskla si nejprve na instagramu Míša. “Nastal čas pro dalšího parťáka. Představuji vám nového člena naší smečky, jmenuje se Harvey. Je k zulíbání, k sežrání, zkrátka jsme se opět totálně zabouchli,” dodala s nadšením.

Na fotografiích jí osmi týdenní štěňátko leží na hrudi a kouká s vypláznutým jazykem do objektivu. Michaela na nich září štěstím. Ta žije s partnerem, hercem Janem Teplým ml.. Společně mají dcery Evelínu a Emílii.

View this post on Instagram

A post shared by Michaela Badinkova (@michaelabadinkova_official)

Všem se štěňátko moc líbím Štěňátko je moc krásné a roztomilé,” napsla na instagram uživatelka Adéla. Ten je tak nádherný, hned bych ho mazlila, tak ať vám dělá radost,” dodala Šárka.

Celebrity - další články

Doporučujeme