Moderátorka Snídaně s Novou se po čtyřech letech rozešla s partnerem

12. srpna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Nikola Čechová a Jakub Mahdal. (Foto: se svolením Nikola Čechová)

Moderátorka Snídaně s Novou a influencerka Nikola Čechová oznámila na sociální síti rozchod s režisérem Jakubem Mahdalem. Společně tvořili pár čtyři roky. I když k sobě už necítí zalíbení, přesto ještě společně vyrazili na dovolenou jako dva dobří kamarádi.

Nikola společně s expartnerem Jakubem otálela, jestli má tak soukromou informaci sdílet veřejně. Dlouho jsem přemýšlela, jestli to mám na Instagram vůbec dávat, ale asi mi to přijde vůči vám fér,” napsala moderátorka na sociální síť. S Kubou už nějaký čas netvoříme pár,” dodala.

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Čechová (@shopaholicnicol)

Společně žili čtyři roky. Poslední dobou jim to podle Nikoly už neklapalo. “Mohla bych tady vypisovat dlouhé slohy o tom, jak nám bylo ty 4 roky krásně, co jsme si předali, jak se máme rádi a co pro sebe znamenáme. To my ale všechno víme a řekli jsme si to sami spolu z očí do očí. Byl to opravdový a láskyplný vztah. Nerozešli jsme se v hádce, rozbitých talířích a nadávkách. Ale v klidu, jako lidi co se mají rádi, respektují se, jen to už jednoduše v některých věcech neklape,” uvedla.

U příspěvku je přiložena fotografie z poslední společné dovolené, na kterou expartneři vyrazili po rozchodu. Přesto si ji podle Čechové společně užili jako dva dobří kamarádi.

Celebrity - další články

Doporučujeme