Náročný porod, který trval tři dny. Influencerka Shopaholic Nicol se stala maminkou

15. března 2024·Celebrity·Redakce

Nikola Čechová (Zdroj: Profimedia)

Influencerka a podnikatelka Nikola Čechová, která je známá díky přezdívce Shopaholic Nicol, se stala maminkou. Na svět přivedla syna Huga, ale porod trval tři dny a podle novopečené maminky to byla pořádná fuška. Se synem navíc stále zůstává v nemocnici.

Oblíbená influencerka o svém těhotenství pravidelně informovala na sociálních sítích. Poslední dny se ale odmlčela a fanoušci tak každým dnem čekali zprávu, že se stala maminkou. A ta zpráva přišla v pátek ráno. Nikola Čechová se pochlubila fotkou a také otevřeným přiznáním, jak porod probíhal.

A nutno dodat, že maminka syna Huga to neměla vůbec jednoduché. „Narodil se nám v neděli po náročném třídenním porodu a já konečně dnes můžu s tou největší pokorou napsat, že jsme oba v pořádku, i když cesta domů nás ještě zatím bohužel nečeká. Poslední týdny byly ty nejtěžší v mém životě a už se nemůžu dočkat, až budeme všichni tři spolu doma a všechno to společně doženeme a domazlíme,“ napsala influencerka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nikola Čechová (@shopaholicnicol)

Poděkovala zároveň svému partnerovi Adamovi. Ten jí byl oporou nejen v těhotenství, ale i během porodu. „Jestli mi něco tohle období ukázalo, tak to, že je člověk silnější, než si myslí, a že mám toho nejlepšího chlapa na světě, protože bez něj bych to rozhodně psychicky ani fyzicky nedala.” Syn dostal germánské jméno Hugo, které vychází ze slova hugu, což lze přeložit jako duch či mysl.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme