Našla recept proti stárnutí? Představitelka Chůvy Fran vypadá fenomenálně

9. února 2023·Celebrity·Redakce

Fran Drescher (Zdroj: Profimedia)

Sitkom Chůva k pohledání byl hitem v 90. letech. A její představitelka Fran Drescher se díky tomu proslavila po celém světě. I když se seriál přestal natáčet v roce 1999, herečka vypadá stále fenomenálně. Dokázala to na předávání cen Grammy. Informaci přinesl web Super.cz.

Poprvé se sitkom Chůva k pohledání vysílal v roce 1993, tudíž letos slaví neskutečných 30 let. Nutno ale dodat, že na představitelce prostořeké Fran Fine to není vůbec znát. Herečka totiž vypadá skoro úplně stejně jako před 30 lety, možná ještě lépe. A musíme dodat, že Fran Drescher je 65 let.

Důkaz, že herečka umí zastavit čas, ukázala na předávání cen Grammy. Na sobě měla zářivé šaty, které jí skvěle ladily s doplňky. Model to byl zajímavý, pestrý a rozhodně se skvěle hodil k jejímu věku. Fran si nemusí nic dokazovat a ukazuje jen to, co je podle ní vhodné. A samozřejmě nechyběl ani její ikonický účes, tedy husté kudrnaté vlasy. Všechny okouzlil i její nepřehlédnutelný úsměv.

View this post on Instagram

A post shared by Fran Drescher (@officialfrandrescher)

Seriál vznikl v roce 1993 a je za ním podepsaná samotná herečka a její první manžel Peter Marc Jacobson. I když to teď vypadá, že herečka má život snů, v minulosti to tak nebylo. V roce 1985 se do jejich domu vloupali zloději a herečku a její kamarádku znásilnili. Její manžel musel všemu připoutaný přihlížet. I Fran má navíc zkušenosti i s rakovinou, nemoc ale naštěstí porazila.

Ovšem ani pak její život pohádku nepřipomínal. Jacobson se jí přiznal, že je gay, a proto se rozvedli. Zůstali však přáteli. Herečce se ale v milostném životě moc nedaří, vztah jí nevyšel ani s dalším partnerem, vědcem Shivou Ayyaduraiem. Přestože oba na Twitteru prohlásili, že se vzali, vědec později řekl, že to nebyla formální svatba, ale spíše oslava jejich lásky s těmi nejbližšími. Vztah ale ztroskotal v roce 2016.

V roce 2020 se v jednom rozhovoru svěřila, že má přítele s výhodami, později ale uvedla, že i tento vztah už je minulostí. Nyní se snaží soustředit se sama na sebe a svou práci. Podle zahraničních médií by se k výročí 30 let od Chůvy k pohledání měl chystat nějaký speciální projekt. Fran také napsala knihu a snaží se pomáhat ženám, do toho založila neziskovou organizace Hnutí rakoviny prsu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme