Rezervovaná Veronika Arichteva slaví. S manželem jsou spolu krásných deset let

9. února 2023·Celebrity·Redakce

Veronika Arichteva, Biser Arichtev (Foto zdroj: Instagram Veroniky Arichtevy – se souhlasem Veroniky)

Výročí svatby je vždy krásná věc, tedy pokud na něj ani jeden nezapomene. Herečka Veronika Arichreva si vzala svého manžela Bisera v srpnu, desetileté výročí však na svém instagramu oslavila už nyní. Už deset let je totiž tímto sympatickým režisérem rezervovaná.

Členka komického uskupení 3v1 Veronika Arichteva se na svém instagramu pochlubila naprosto rozkošnými černobílými snímky. A výjimečně se o roztomilost nepostaral její syn Luka. Kouzelné fotografie, které každému jistě vykouzlí úsměv na tváři, nafotila s jiným mužem jejího života.

Letos je to totiž deset let, co se herečka a režisér Biser Arichtev vzali. Svatbu měli na začátku srpna a podařilo se jim ji utajit. Svými šaty, které tenkrát na sobě měla, se ale neodolala nepochlubit. Pár se seznámil při natáčení seriálu Vyprávěj, a i když už od té doby nějaký ten pátek uběhnul, spolu se synem Lukou působí jako stále zamilovaná rodinka.

Nyní se na sociální sítě vyfotila se svým manželem a v tričku s nápisem “REZERVOVÁNO”. “Sem nám chtěla vyfotit takovou tu hezkou couplegoal fotku, kde budeme děsně šťastný, že jsem už deset let jim REZERVOVANÁ. Hm… tohle je taky odpovídají emoce vlastně,” napsala k fotce. Na ní se krásně přirozeně a šťastně usmívá, zatímco Biser si stydlivě schovává obličej do manželky ramene a do dlaně.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Celebrity - další články

Doporučujeme