Nejprve ji přemlouvali, pak ji ze dne na den vyhodili. Gabriela Lašková popisuje, jak prožívala konec na Primě

18. května 2023·Celebrity·Redakce

Gabriela Lašková (Foto zdroj: Profimedia)

Moderátorka Gabriela Lašková se musela ze dne na den vypořádat s tím, že skončila jako moderátorka Hlavních Zpráv na televizi Prima. Pro Blesk.cz se rozpovídala o tom, jaké to pro ni bylo.

Před dvěma lety ji vedení televize Prima přemlouvalo k tomu, aby se z mateřské dovolené vrátila zpět před kameru. Gabriela na nabídku kývla.„S dětmi jsem vůbec dělat nechtěla, ale ve všem se mi přizpůsobili, mohla jsem vysílat jen pár dní, zároveň být opět součástí hlavního zpravodajství. Tak jsem měla pocit, že ta pozice, minimálně podle toho, co mi bylo slíbeno, bude stálá. Bohužel nebyla…“ svěřila se moderátorka.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Lašková (@gabrielalaskovaofficial)

Jenže nyní je situace úplně jiná. Po odvysílání Hlavních Zpráv 14. února si ji vedení redakce pozvalo k sobě do kanceláře. A tam se usměvavá Gabriela dozvěděla šokující zprávu. „Polilo mě horko, protože jsem šla na kobereček k vedení. Byl to šok, absolutně jsem to nečekala, nevěděla jsem ani, jak na to správně zareagovat. Prostě jsem se tu informaci snažila nějak vstřebat a jít s ní pryč,“ popisuje své pocity s odstupem času.

Nyní se doma stará o své dva syny a přemýšlí, kam se dál bude ubírat její cesta. Gabriela Lašková se v roce 2013 stala Českou Miss. Nejprve Zprávy moderovala s Romanem Šebrlem a následně s Matějem Misařem. Laškovou na moderátorské židli nahradila Eva Hecko Perkausová.

Celebrity - další články

Doporučujeme