Není rozvedený, i tak vyrazil do společnosti s novou známostí. Tohle je tajemná kráska Šebrleho

7. září 2022·Celebrity·Redakce

Lenka Kovaříková a Roman Šebrle. (Foto: Profimedia)

To, že desetibojař a moderátor Roman Šebrle se ještě nerozvedl se svojí ženou Evou a randí s jinou, všichni víme. Teď se ale rozhodl poprvé s novou partnerkou vyrazit do společnosti, a to rovnou na premiéru filmu do Slovanského domu. Informoval o tom deník Blesk.

Moderátor byl s tajemnou blondýnkou ke konci prázdnin na dovolené v italském Toskánsku. Odtamtud také sdíleli první společnou fotografii. Všichni tak začali spekulovat, jak se jeho milá jmenuje a kdo to je.

Teď už spekulacím udělali partneři přítrž, když společně vyrazili na premiéru filmu do pražského Slovanského domu. Tam vyšlo najevo, že dotyčná je podnikatelka Lenka Kovaříková. Já myslím, že jsme jako spousta jiných párů na začátku nějakého vztahu a ve fázi poznávání, takže uvidíme, co přinese čas,” svěřila se Blesku Lenka. S ní má bývalý desetibojař randit už tři měsíce.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Šebrle (@sebrleroman)

S manželkou Evou se Roman rozvádí po 22 letech manželství. Bohužel proces je to dlouhý a doteď k zákonitému rozsudku, který by manželství ukončil, nedošlo. To ale Šebrlemu nebrání v tom, aby si užíval v přítomnosti jiné ženy.

Celebrity - další články

Doporučujeme