Nikdo neví, co je za zavřenými dveřmi. Harry s Meghan představili trailer k dokumentu

5. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Harry a Meghan. (Foto: Profimedia)

Za dramatických okolností odešli z královské rodiny s tím, že chtějí mít více soukromí. Nicméně poslední měsíce to vypadá spíše naopak. Princ Harry a jeho manželka Meghan nyní představili trailer ke svému dokumentu Harry & Megahn. Informaci přinesl deník Daily Mail.

Tohle tady ještě nebylo. Princ Harry s Meghan pustili do svého života kamery a rozhodli se odhalit, jak to vypadá „za zavřenými dveřmi“. To je ostatně důvod, proč se vévodové ze Sussexu rozhodli podobnou věc natočit. Jak sám Harry říká „nikdo neví, co se děje za zavřenými dveřmi.“

Na obrazovce je mezitím vidět plačící Meghan s telefonem v ruce. „Musel jsem udělat všechno, co bylo v mých silách, abych ochránil svou rodinu,“ dodává princ. „Když jde o tak moc, nedává větší smysl poslechnout si náš příběh přímo od nás?“ ptá se Meghan, které zřejmě tak moc chybí její herecký život, že se rozhodla kamery pustit i do svého soukromí. Což je docela paradox, protože právě neustálá pozornost médií a veřejnosti bylo něco, co jí v královské rodině tak strašně moc vadilo.

V traileru je vidět mnoho osobních záběrů. Třeba z cest, rozesmátá selfíčka, Harryho, jak sedí s manželkou v trávě a snaží se hrát na kytaru, zákulisí společenských akcí nebo procházky s hereččinými psy. Zdroje z britského královského paláce ale mají jasno. „Nevím, jak jinak by se to mohlo brát, než vyhlášení války,“ komentuje jeden ze zdrojů

Mnoho lidí dokument přirovnává k realitu show Kardashianových. I Kardashianky totiž natáčeli každý moment svého života. Ať už šťastný, smutný nebo skandální. A Meghan s Harrym dělají to samé, i když vehementně hlásí, jak jim život před kamerami vadí. Asi ne tolik.

Celebrity - další články

Doporučujeme