Nikdy jí to neslušelo víc. Billie Eilish je novodobá Marylin, nastal čas být sebevědomá a odvážnější

20. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Billie Eilish na Met Gala. (Foto: ČTK)

V minulosti by jí nikdy nenapadlo si takto odvážný a ženský model vzít na sebe. Zpěvačka Billie Eilish ale prochází poslední měsíce velkou proměnou, z holky co nosila tepláky se proměňuje v krásnou labuť. To ostatně ukázala i na letošním Met Gala.

Ještě před rokem bylo jejím nejoblíbenějším oblečením volná tepláková souprava. V tom ostatně obrážela i společenské akce. Letos se ale Billie Eilish proměňuje v sebevědomou ženu, která si je velmi vědoma svých půvabů. To ostatně dokázala i na nedávném Met Gala, kam dorazila jako novodobá Marylin Monroe. “Nastal čas,” uvedla pro časopis Vogue.

A změnu na sobě pozoruje i samotná zpěvačka. “Cítím, že v posledních pár letech jsem dospěla a také se zlepšilo mé sebevědomí. Tohle jsem vždycky chtěla, ale bála jsem se, necítila jsem se ve své kůži dobře. Ale teď už ano, takže nastal čas.” Billie šokovala letos velmi sexy fotkami v časopise Vogue. V tu dobu bylo jasné, že teplákovky odloží stranou.

Samotnou zpěvačku při výběru modelu inspirovala panenka Barbie. Designéry z módního domu Oscar De La Renta, kteří Billie oblékali, zase glamour róby ze zlaté éry Hollywoodu. Všem hned bylo jasné, že tady máme novodobou Marlin Monroe. Tou byl ostatně inspirován účes a líčení. Výsledek je velmi romantický, ale díky korzetu i velmi sexy.

Celebrity - další články

Doporučujeme