Billie Eilish se za své přednosti nestydí. Fanouškům ukázala napěchovaný dekolt i vykukující podprsenku

12. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Billie Eilish (Foto: Shutterstock)

Zpěvačka Billie Eilish už své přednosti neschovává za vytahané mikiny a velké kalhoty. Mladá Američanka dává na obdiv své ženské tvary, za kterého se rozhodně nestydí. V květnu pak šokovala fanoušky, když se na obálce Vogue objevila v prádle.

Billie Eilish se v poslední době prezentuje jako dívka, která má co nabídnout. A to nejen po pěvecké stránce, ale i po té vzhledové. Devatenáctiletá zpěvačka nedávno fanouškům na Instagramu odhalila snímky výstřihu s vykukující podprsenkou. V komentáři ji všichni zahrnuli chválou, což je příjemná změna oproti tomu, jak to bylo v minulosti.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Dívka má na svém kontě několik cen Grammy, i přesto ale bývala terčem kritiky. Ostatním se nelíbil její styl oblékání, kvůli hejtům mívala zpěvačka i psychické problémy. Od té doby, co se obarvila na blond se všechno změnilo. Pochvalné komentáře převažují nad kritikou a jak se zdá, fanoušci cení také to, že se Billie nebojí odhalit.

Nejvíce šokovala sexy snímky pro časopis Vogue. „Ukázat tělo – nebo neukázat – by vám nemělo ubírat na respektu,“ uvedla Billie. „Všechno je to o tom, jak se sami cítíte a co vás dělá šťastnými. Když chcete jít pod kudlu, jděte pod kudlu. Když chcete obléknout šaty a ostatní vám říkají, že v nich vypadáte tlustí, nas*at, pokud se v nich cítíte dobře, tak vypadáte dobře,” přiznala autorka mnoha hitů.

Celebrity - další články

Doporučujeme