Nikol Leitgeb dostane Stříbrnou medaili od Senátu! A co další nadace a osobnosti, ptají se fanoušci

1. září 2023·Celebrity·Redakce

Nikol Leitgeb (Zdroj: Profimedia)

Herečka a influencerka Nikol Leitgeb se dočká velké pocty. Bude jí udělená Stříbrná medaile Senátu. Nikol, známá svým pověstným humorem, ale také charitativní činností je z ocenění v šoku, stejně jako její fanoušci. Ne všichni ale v tom pozitivním duchu.

Stříbrná medaile Senátu je symbolické ocenění osobnostem z řad vědců, umělců, sportovců a dalším osobnostem, které významně vynikly ve svých oborech či vykonaly zvláštní čin. Letos se této pocty dočká i Nikol Leitgeb. „Vážená paní Leitgeb, je nám velkým potěšením Vám sdělit, že předseda Senátu Parlamentu České republiky pan Miloš Vystrčil se rozhodl udělit Vám nejvyšší ocenění horní komory českého parlamentu. Stříbrnou medaili předsedy Senátu. Stříbrnou medaili předseda Senátu uděluje osobnostem, kterých si váží pro to, že konají v souladu s hodnotami, na nichž byl ustanoven i český Senát,“ psalo se v emailu, které herečka a influencerka sdílela na instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Nikol na svém instagramu vtipně glosuje svůj život a je samozřejmě spojená i s projektem 3v1, který má s kamarádkami Martinou Pártlovou a Veronikou Arichtevou. Kromě toho se ale podílí na na řadě charitativních akcí a sama sdílí pravidelně nejrůznější sbírky pro ty, kteří potřebují pomoc. Známé jsou její “nedělní sbírky”, které pořádala loni v prosinci a minulé léto zase pomáhala vybrat peníze na bezbariérový dům.

A právě to je důvod ocenění, které má herečka nyní dostat. Nadšená je samozřejmě nejen ona sama, ale i její herecké kolegyně.  „Hohooo! Ke stříbru jedině zlato! Blahopřeju,“ napsala Jana Plodková a nadšené byly i další ženy – Marta Jandová, Tereza Brodská či Aňa Geislerová. „Zaslouženě,“ přidala se Veronika Kašáková, která sama se charitě věnuje.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Úspěch přejí Nikol i její fanoušci, ale objevily se mezi nimi i negativní komentáře. „Medaile za sdílení na instagramu. Kam se hrabou Maxová a Pizingerová, když máme Nikol, co sdílí sbírky a prosí lidi o peníze. Plno influencerů sdílí sbírky, Štíbrový už je všude moc a vlastně nedokázala nic,“ rýpli si někteří v odkazu na další osobnosti a jejich charitativní činnost. Nutno ale podotknout, že to, kdo ocenění dostává, nerozhoduje Nikol, ale předseda Senátu. Je zde samozřejmě mnoho charitativních projektů, které si zaslouží pomoc od státu, ale čím víc se budou sdílet nejrůznější sbírky, tím je to lepší. Je důležité pomáhat a ne kritizovat.

Celebrity - další články

Doporučujeme