Noční můry a strach ze tmy. Anička Slováčková popsala, s čím se pere už od dětství

5. září 2022·Celebrity·Redakce

Anna Julie Slováčková. (Foto: Profimedia)

Anička Slováčková by se mohla radovat. Překonala rakovinu, daří se jí na pracovním poli, vypadá to, že i situace doma se uklidnila. Jenže je všechno jinak. Anička se na instagramu přiznala, co ji aktuálně velmi trápí.

Poslední měsíce se Aničce Slováčkové daří. Nebo to tak alespoň vypadá. Jenže všechno je trochu jinak, což Anička popsala na svém instragmu. Musela se totiž naučit žít se spánkovou paralýzou. „Od dětství jsem měla až moc živé sny, bála jsem se – a upřímně – stále se bojím tmy. Dost dlouho jsem se bála spát sama,“ svěřila se.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Právě stavy, které jí nepříjemná spánková paralýza nebo také spánková obrna přináší, zachytila v nové písničce a videoklipu V kruzích. „Jsem zvyklá se noc co noc budit z hrozných snů, koukat do tmy, snažit se zhluboka dýchat a uklidnit tep… Někdy je to lepší, někdy horší,“ popsala.

Aničce je teprve 27 let, ale trápí ji fakt, že ještě není maminkou. „Myslela jsem si, že už ve čtyřiadvaceti budu mít dvě děti a rodinu. To bylo velmi naivní,“ svěřila se herečka. Dodala, že velmi lituje toho, že si před drastickou léčbou rakoviny nenechala uchovat zmrazená vajíčka.

Celebrity - další články

Doporučujeme