Nová favoritka soutěže StarDance. Tereza Černochová se posunula do nejlepší trojky, své kolegy ještě potrápí

29. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Tereza začíná být favoritkou soutěže (Foto: se souhlasem České televize)

Taneční soutěž StarDance je v druhé polovině a podle sázkařů už začíná být jasné, kdo by se mohl stát vítězem. Sázkaři upravili své kurzy a naznačili, kdo by se mohl stát vítězem jedenácté řady. Informaci přinesl Blesk.

Z deseti párů zůstává v soutěži už jenom pět. Sobotní kolo bylo sice benefiční a nikdo nevypadl, ale všichni se musí snažit, aby obhájili svou přítomnost v soutěži. Největším favoritem je nyní krasobruslař Tomáš Verner  s kursem na celkové vítězství 2,7:1. Na druhém místě je herec Jan Cina s kursem 3:1 , do nejlepší trojky se ale posunula zpěvačka Tereza Černochová, která má kurz 3,5:1.

Taneční páry už za sebou mají dostatek vystoupení na to, aby si fanoušci i sázkaři udělali jasnější obrázek o tom, kdo může skutečně uspět. Opět se ukazuje, že tanec není žádné lážo plážo, když si i profík jako Tomáš Verner musel v tréninku, jak se říká hodit Áčko,” řekl Blesku hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Úspěch Černochové je velkým překvapením. Na začátku totiž k favoritům rozhodně nepatřila, ale ukázala, že se nebojí ničeho. “Druhá polovina bude ještě náročnější, Tereza Černochová ale zatím působí nesmírně energicky,” tvrdí Hanák.

Podle bookmakera se do nejlepší trojky posunula zcela zaslouženě. “Rozhodně nevypadá, že by byla na limitu. Spíše naopak a oba favorizované páry určitě ještě potrápí,” myslí si Hanák. Jak to celé dopadlo, se dozvíme 18. prosince, kdy bude finálový večer.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme