StarDance opět ve znamení pomoci. Na Paraple se vybralo nejvíce v historii pořadu

28. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

StarDance (Foto: se souhlasem České televize)

Sedmý večer v taneční soutěži StarDance byl opět ve znamení změn. Kvůli fyzickému vyčerpání se benefičního večeru pro charitativní organizaci Centrum Paraple nezúčastnila tanečnice Lenka Nora Návorková. Chyběl i Zdeněk Chlopčík.

O tom, že nebude účinkovat tanečnice Lenka Nora Návorková věděli diváci už v průběhu týdne. Tanečnice Miraie Navrátila oznámila, že je fyzicky vyčerpaná, trpí bolestmi a potřebuje odpočívat. K tomu se následně přidaly i další zdravotní problémy a test ukázal na covid. Opět chyběl porotce Zdeněk Chlopčík, který je stále v karanténě. Toho v porotě nahradil už podruhé Václav Kuneš.

Jak už bývá zvykem, při charitativním večeru se nevyřazovalo, místo toho se ke každému páru přidal jako “patron” jeden z vozíčkářů sdružený z Centra Paraple. Na sbírkové konto se v průběhu vybralo přes 21 620 000 Kč, což je nejvyšší částka v historii pořadu.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Na úvod zatančila rumbu zpěvačka Tereza Černochová a Dominik Vodička. U zpěvačky porotkyně Tatiana Drexler ocenila ženskost, chyběl jí pohyb těla. Farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík svým quickstepem příliš nenadchli. „Mně se na vás líbí, že nejste frustrovaná. Bojujte dál!“ vyzval sympatickou farářku Jan Tománek.

Mirai Navrátil tentokrát tančil s Terezou Pruckovou rumbu, která nahradila Návorkovou. “Začalo to fyzický bolavý problém, bolavá hnutá záda. Dnes se ale situace zhoršila a k bolesti zad se přidaly i další potíže. Proto jsem se rozhodla jít preventivně na test, bohužel mi vyšel pozitivně. Ta zpráva ke mně paradoxně dorazila při sledování benefice,” napsala Návorková na instagramu s tím, že bude chybět i příští týden. Na trénink s Pruckovou měl Navrátil jen pár hodin, porota jejich výkon ohodnotila 28 body.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Jeden z favoritů soutěže, Jan Cina a Adriana Mašková si vysloužili přesně o deset bodů více, než Navrátil. “To bylo umělecké dílo,” neskrývala své nadšení z tanga Drexler. Tománek by nejraději hodnotil 15 body, kdyby to šlo. Nejvíce bodů si od poroty vysloužil ale krasobruslař Tomáš Verner a jeho partnerka Kristýna Coufalová, kteří zatančili rumbu.

Porota byla z jejich provedení nadšená. “Krásné, výjimečné,“ zaznělo. Všichni porotci až na Václava Kuneše nakonec oznámkovali tanec desítkou. Hodnocení všech párů se převede do dalšího kola, kdy už se pojede ve standartním vyřazovacím režimu.

Celebrity - další články

Doporučujeme