Olga Lounová slaví 42 let! Zpěvačka s jedním z největších sex-appealů české scény si naplno užívá mateřství

7. března 2023·Celebrity·Redakce

Olga Lounová (Foto zdroj: Profimedia a instagram Olgy Lounové – se souhlasem Olgy)

Skladatelka, zpěvačka, herečka i závodnice rallye – to všechno je dnešní oslavenkyně Olga Lounová. Jedná se o její první narozeniny, které oslaví jako maminka. V listopadu loňského roku se jí totiž narodila dcerka Arianne. Pojďte si s námi připomenout její největší úspěchy, nejlepší písničky a zajímavosti.

Čerstvá dvaačtyřicátnice se do širšího povědomí dostala díky roli Patricie Vítizkové v seriálu Ošklivka Katka. Tam se představila jako krásná, ale zákeřná a marnivá kolegyně samotné Katky. Mnohem větší slávy se jí však dostalo jako zpěvačce. Její hity jako Gynekolog amatér, Jsem optimista, K výškám nebo Kilo sem, kilo tam se dodnes těší obrovské popularitě. Sama je i skladatelkou, což jí přidává další plus a další důvod, proč ji jako umělkyni zbožňovat.

Velké popularitě se těší i především u mužů. Nejen, že je dnešní oslavenkyně krásná, sexy, elegantní a půvabná zároveň, její velkou vášní jsou auta. Jako závodnice rallye je tak automaticky neodolatelná, protože takový koníček přidává každé ženě na ještě větším sex-appealu. Není tedy vůbec divu, že nedávno byla na titulní straně oblíbeného pánského časopisu Playboy a jako první Češka v době kdy byla požehnaném stavu.

Ve svých 41 letech se stala poprvé maminkou a musíme říct, že jí mateřství neskutečně sluší. Malou Ariannku má se svým partnerem Janem Kreglem, kterého veřejnosti ukázala až při příležitosti oznámení, že čekají miminko. Olga nazpívala krásnou píseň Patříme k sobě, ke které natočila se svými příbuznými a milými videoklip v němž se poprvé ukázala s pozitivním těhotenským testem v ruce. Podle fotografií, kterými se občas pochlubí na instagramu, to vypadá, že je rodinka spokojená a malá roste jak z vody.

A to jste věděli, že se narodila jako PytLOUNOVÁ?

View this post on Instagram

A post shared by Olga Lounová (@olgalounova)

 

 

 


Celebrity - další články

Doporučujeme