Zpěvačka Olga Lounová porodila. Holčičce dali s partnerem kouzelné jméno

18. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Olga Lounová s partnerem a dcerou. (Foto: se souhlasem O. Lounová)

Zpěvačka Olga Lounová se na instagramu pochlubila úžasnou novinou. Narodila se jí nádherná holčička. Jaké jí s partnerem Janem Kreglem dali jméno?

Olga Lounová se poprvé stala maminkou. S partnerem Janem Kreglem veděli, že se jim narodí holčička. Jediné, co tajili před fanoušky bylo jméno. “Zazněla pro mě ta nejkrásnější árie na světě a to z Tvých maličkých úst. Vítej Arianne,” napsala na instagram zpěvačka a dodala, že v jejím srdci byl tento malý uzlíček radosti odjakživa.

Nemohla jsem se dočkat, až Tě budu držet v náručí a přesto mi došla slova, když se tak stalo. Jsi zázrakem, darem a nekonečnou láskou. Ty moje holčičko milovaná, udělala jsi mě maminkou a já si jen přeju, ať jsi ta nejšťastnejší bytost ve Vesmíru,” dodala. K tomu se přidal i tatínek a ten své malé princezně přeje, aby si jízdu pořádně užila, protože jestli bude prý aspoň trochu po mamince, tak se rozhodně nudit nebude.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Lounová (@olgalounova)

Pod zveřejněnou fotografií, na které je celá rodina v obětí, se to hemží gratulacemi od fanoušků a přátel z hudební či herecké branže. Moc gratulujeme,” napsal Míra Hejda, manžel moderátorky Evropy 2 Zorky Hejdové. Martina Pártlová dodala. Gratulujuuuu, ať je zdravá jako řípa.”

Celebrity - další články

Doporučujeme