Málokdo je tak sexy jako těhotná Olga Lounová. Jako první Češka fotila pro Playboy v požehnaném stavu

20. října 2022·Celebrity·Redakce

Olga Lounová (Foto: se souhlasem O. Lounová)

Už jsme vás informovali o tom, že zpěvačka Olga Lounová, která čeká své první dítě, nafotila na instagram krásné těhotenské fotografie. Všichni se shodli, že jde o skutečně povedené snímky, na kterých je zpěvačka sexy a přesto decentní. Stejný názor měl patrně český Playboy, protože s těhotnou Olgou nafotil sérii fotografií, včetně titulní stránky. Olga se tak stala první Češkou, která fotila pro tento slavný pánský časopis s těhotenským bříškem.

Možná s tímto tvrzením nebudou souhlasit všichni, ale těhotná žena dokáže být pěkně sexy. Své o tom ví časopis Playboy, který oslovil právě těhotnou Olgu Lounovou, aby jim zapózovala na titulku.

Vznikly skutečně krásné fotografie, kterými se může kochat nejedno mužské či ženské oko. Všechny těhotenské fotografie nemusí být nudné klišé, kdy si nastávající maminka něžně drží bříško a zasněně hledí do dálky. Olga se rozhodla nafotit tyto pro každou ženu jistě šťastné fotky trošku jinak. 

View this post on Instagram

A post shared by Olga Lounová (@olgalounova)

“Jsem hrdá na to, že jsem první ženou v České republice, která v těhotenství pózuje pro Playboy. Pro ženu je to nádherné období a jsem ráda, že se o ten krásný dar mohu podělit se čtenáři,” řekla zpěvačka a skladatelka. Krásné fotografie vznikly také díky fotografce Anně Koniaové. Žena se může cítit sexy i v těhotenství. Její tělo, přirozené změny ani sex nemusí být tabu, naopak. Vždyť je to vlastně oslava života. Těhotenství je nejpřirozenější věc. Nebojme si ho vychutnat a užít,” zdůrazňuje nastávající maminka Olga.

Celebrity - další články

Doporučujeme