Olga Lounová v novém klipu ukázala partnera a prozradila, jaký poklad nosí pod srdcem

29. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Olga Lounová (Foto: Frekvence1)

Zpěvačka Olga Lounová dlouho tajila svého partnera. V novém videoklipu k písni Patříme k sobě ukázala nejen jeho, ale i radostnou novinu, že je těhotná. Příběh odehrávaný ve videu potvrdila i svými slovy komentářem, který napsala na YouTube. Moc jí gratulujeme!

Olga Lounová, která se narodila jako Pytlounová oznámila své těhotenství originálním způsobem. V jejím novém videoklipu, který se objevil na YouTube, se ukázala v jednom záběru s digitálním těhotenským testem v ruce. Po boku jí stál její partner, kterého až doposud tajila.

Na YouTube poděkovala všem účinkujícím, mezi kterými byli i její rodiče Olga a Miroslav Pytlounovi, sestra Eliška, ale především “láska, kterou nosím již mnoho měsíců pod srdcem.” Ve videoklipu se objevil i ultrazvukový záběr, a také záběry ze slavnostního odhalení pohlaví miminka. Zda jde o holčičku či kluka se ale neví. Záběr je totiž černobílý.

Celá píseň i klip jsou plné lásky, něžností a romantiky. Jak Olga sama napsala, jedná se o její nejintimnější videoklip, o který se ale chtěla se svými fanoušky podělit.“Patříme k sobě je píseň pro všechny, kteří berou lásku jako důležitou část svého života. Ať už s někým strávíte jen pár nádherných let, stojí za to se o to stále pokoušet,” napsala dál k písni.

Celebrity - další články

Doporučujeme