Ondřej Brzobohatý prozradil, jak se zamiloval do Daniely. Bylo to jak ve filmu

16. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Ondřej Gregor Brzobohatý. (Foto: Profimedia)

Na rozdíl od Taťány Kuchařové se Ondra Brzobohatý ohledně jejich rozvodu a o vztahu s Danielou Písařovicovou moc nevyjadřoval a nechtěl to nijak komentovat. V rozhovoru Face to Face na Stream.cz se však rozpovídal a prozradil, jak se do Daniely zamiloval a jak teď nahlíží na svou bývalou ženu.

Když se dostala na veřejnost informace, že jeden z nejkrásnějších párů českého showbyznysu jde od sebe, nikdo tomu moc nechtěl věřit. A zatímco Ondřej Gregor Brzobohatý se se svou novou přítelkyní stáhl do ústraní, Taťána dnes už Kuchařová na svém bývalém nenechala nit suchou. Nyní se však i hudební skladatel rozpovídal. 

V pořadu Face to Face popsal moment, kdy pochopil, že Daniela je jeho pravá láska. “Dvě nešťastné lásky tvoří jednu šťastnou. To řekl můj kamarád v roli Sancha Panzy na derniéře Dona Quijota, na které jsem byl s Danielou. V ten moment jsme se na sebe podívali a věděli, řekl. Tím i potvrdil své předešlé tvrzení, že s Danielou se dali dohromady až po rozchodu s Táňou.

Té si dle svých slov bude vždy vážit. I po tom všem, co si spolu během nepěkného rozvodu prožili. Dodnes si Taťány vážím a vždy si jí vážit budu. Je to úžasná ženská, výjimečná osobnost, která mnohé dokázala. Ani si nemyslím, že to, co psal bulvár, by myslela vážně,” prohlásil herec. Otázka je, jak bude mluvit Taťána, až odezní ta největší prvotní bolest zlomeného srdce.

Celebrity - další články

Doporučujeme