Padesátiletá sexbomba z Pobřežní hlídky Carmen Electra ukáže vše! Budete si ale muset připlatit

18. června 2022·Celebrity·Redakce

Carmen Electra (Shutterstock)

Kdo si pamatuje z 90. let slavný seriál Pobřežní hlídka, nemohl přehlédnout i jednu z pobíhajících krásek v červených plavkách zachraňující tonoucí se lidi. Carmen Electra se toho ani v padesáti nebojí a rozhodla se ukázat svým fanouškům "něco víc". Tento obsah však hodlá předvádět jen na stránkách OnlyFans. Informovala o tom na svém instagramu.

“Je tu něco elektrizujícího. K dispozici pouze pro mé fanoušky,” napsala Carmen Electra na svém instagramu pod fotku, kde se v župánku, který sotva zakrývá její intimní partie, pózuje na posteli a hází do objektivu svůdná očka. Chtěla tím odkázat na své stránky na OnlyFans, kde se dá předpokládat, že bude herečka k vidění i bez županu.

View this post on Instagram

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra)

Fanoušci ale moc nadšení nejsou. Za jednu fotku totiž požaduje částku, která odpovídá českým 800 korunám. Carmen je ale ze svého počínání nadšená. “Konečně si můžu šéfovat sama, nebudu nad sebou mít někoho, kdo by mi říkal, co můžu nebo nemůžu ukázat.”

Jejímu kouzlu propadl nejeden muž a obzvlášť v devadesátých letech, kdy se 160 centimetrová kráska objevovala pravidelně na televizní obrazovce. Mezi její milence patří například zpěvák Prince, Tommy Lee, Leonardo Di Caprio, Vin Diesel nebo Colin Farrell. 


Celebrity - další články

Doporučujeme