Dcera Charlieho Sheena na OnlyFans! Herec tvrdí, že za prodávání jejího těla může matka

16. června 2022·Celebrity·Redakce

Charlie Sheen. (Foto: Shutterstock)

Herec Charlie Sheen, který je známý především z oblíbeného seriálu Dva a půl chlapa nebo z filmu Žhavé výstřely běsní. Jeho osmnáctiletá dcera se rozhodla nabízet své tělo na OnlyFans. Podle herce za to může její matka, se kterou žije. Informoval o tom PageSix.

Charlie Sheen je známý pro svou prostopášnost i pro jeho životní styl, který se dá označit přinejmenším za divoký. Vždy holdoval alkoholu, drogám a nebezpečnému sexu, kvůli kterému také bojuje s HIV. Proto tedy nejspíš ví, o čem mluví, když nesouhlasí, aby jeho dcera Sam nabízela své tělo na OnlyFans, kde si její fanoušci mohou připlatit, aby “viděli něco víc”. Stránka obvykle slouží k prodeji erotických fotek a videí, za peníze pak mohou zájemci s tvůrci i chatovat.

Sam, přezdívaná Sami, bylo v březnu osmnáct let a její slavný tatínek je pěkně naštvaný především na svou exmanželku Denise Richardsovou, se kterou Sami bydlí. Už je jí osmnáct a žije se svou matkou. Nestalo se to pod mojí střechou,” uvedl herec pro PageSix. Neschvaluji to, ale protože tomu nemůžu zabránit, naléhám na ni, aby to udržela na úrovni kreativní a neobětovala svou integritu,” dodal.

View this post on Instagram

A post shared by sami sheen (@samisheen)

Matka mladé Sami Denise se k nařčení Charlieho, že za vše může ona, vyjádřila: Sami je 18 a toto rozhodnutí nebylo založeno na tom, v čím domě žije. Jediné, co mohu jako rodič udělat, je vést ji a věřit jejímu úsudku, ale ona dělá svá vlastní rozhodnutí.” Svůj nový profil na erotických stránkách ohlásila Sami na svém instagramu, který sleduje zhruba 66 tisíc lidí.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme