Pes Amber Heard se pohřešuje. Podle zahraničních médií jorkšírský teriér odešel na druhý břeh

8. července 2022·Celebrity·Redakce

Amber Heard. (Foto: Shutterstock)

Herečka Amber Heard se všem zapsala do paměti hlavně kauzou s hercem Johnnym Deppem. Teď ale jeden moderátor upozornil na to, že už od května 2020 Amber na instagramu nemá jedinou fotografii svého čtyřnohého miláčka Boo. Kam se pejsek poděl? Informoval o tom Daily Mail.

Velké pozdvižení vyvolal moderátor australské snídaňové show Cooper Lawrence. Ten totiž během vysílání začal spekulovat o tom, zda Amber Heard má ještě jorkšírského teriéra Boo. Od května 2020 totiž herečka nemá na instagramu se svým psím miláčkem ani jednu fotografii.

Právě po rozvodu s Johnnym Deppem dostala psy Pistol a Boo do své péče. “Ponořil jsem se do jejího instagramu opravdu hluboko a zjistil jsem, že Boo není nikde k nalezení,” uvedl podle Daily Mail s tím, že možná je pejsek jen na kameru plachý. “Všude je jen Pistol a Johnny Depp psy u sebe nemá,” dodal.

Okolo Boo se tak rychle vytvořila velká záhada. Heard je totiž známá, že na sociální sítě dává snímky se svými mazlíčky poměrně často. Tak uvidíme, zda se brzy nějaká fotografie objeví a tuto záhadu se podaří vyřešit.

Celebrity - další články

Doporučujeme