Petr Janda slavil 79. narozeniny. Dostal stylový dort a do důchodu se ještě rozhodně nechystá

5. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvák Petr Janda s dcerou a zpěvačkou Martou Jandovou. (Foto: se souhlasem Marta Jandová)

Zpěvák Petr Janda oslavil v neděli krásné 79. narozeniny. Oslava nemohla proběhnout ve velkém, přesto mu dcera, zpěvačka a moderátorka Frekvence 1 Marta Jandová (47) nechala udělat alespoň velmi stylový dort. Společnou fotku i s dortem poté sdílela na Instagramu.

Lídr skupiny Olympic v neděli oslavil 79. narozeniny. Cítím se dobře. Doufám, že budu i nadále v pohodě,” uvedl pro deník Blesk. Petr Janda rozhodně nezahálí a už se připravuje na své příští jubileum. Chystám desku k osmdesátinám, už je skoro hotová. Žádné pohřební písně ale nepíšu,”  dodal zpěvák pro deník.

Dcera Marta mu nechala upéct dort, ze kterého doslova sršela nostalgie. Tátovi vše nej k narozeninám. Hlavně to zdraví,” napsala k fotografii na Instagram. Dort zdobí Jandova kytara, vinylová deska, kazeta skupiny Olympic, která nese název akorát… Nechybí ani notový zápis k hitu Dej mi víc své lásky a kombo.

View this post on Instagram

A post shared by Marta Jandová – Zpěvačka (@marta.jandova)

Kromě nové desky se zpěvák dal i na psaní knížek. Taky dopisuju hned dvě knížky. Můžu vás ujistit, že na důchod ještě nemyslím,” doplnil pro Blesk Janda.

Celebrity - další články

Doporučujeme