Petr Suchoň nahradí Libora Boučka v pořadu NOVÝ DEN

30. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Moderátor Petr Suchoň. (Foto: se svolením Petr Suchoň)

Diváci moderátora Petra Suchoně od srpna opět uvidí na televizních obrazovkách. Po vyhazovu z hlavní zpravodajské relace televize Nova se na něj mohou diváci těšit u konkurence. Na CNN Prima News bude uvádět každé ráno pořad NOVÝ DEN. Vystřídá tak moderátora Libora Boučka.

Jsem CNN Prima News vděčný za tuhle nabídku, nad kterou jsem se dlouho nerozhodoval. Hned na první schůzce s vedením televize bylo zřejmé, že jsme si sedli, a bylo mi jasné, že NOVÝ DEN je to, co chci dělat. A okamžitě mě v tom podpořila i moje žena,” uvedl Suchoň pro eXtra.cz. Poprvé se tak na obrazovkách objeví už 9. srpna.

Suchoň je moderátor s dlouholetými zkušenostmi z televizního prostředí. Nejen na obrazovce, ale i mimo ni je to člověk, ze kterého je citít nadšení pro práci. Věřím, že bude skvělou posilou pro náš tým,” řekl šéfredaktor CNN Prima News Pavel Štrunc. Také dodal, že to není jediná změna, kterou ranní pořad čeká.

Další změny ranního vysílání

Pořad NOVÝ DEN čeká spousta novinek. Moderátoři dostanou daleko více prostoru i možnost interagovat s kolegy ve studiu. Diváci se mohou těšit na uvolněné a zábavné ráno,” popisuje šéfredaktor. Nově bude pořad začínat už v 5:55 a bude diváky provázet až do 9. hodiny. Suchoň by měl usednout vedle moderátorky Soni Porupkové místo Libora Boučka, který teď zastává pozici šéfdramaturga zábavných pořadů skupiny Prima.

Celebrity - další články

Doporučujeme