Po 27 letech konec manželství! Herec Hugh Jackman se rozvádí

18. září 2023·Celebrity·Redakce

Hugh Jackman a  Deborra-Lee Furness (Zdroj: Profimedia)

Patřili mezi nejstabilnější hollywoodský pár. Fanoušci jsou proto v šoku, že se herec Hugh Jackman bude rozvádět. S manželkou Deborra-Lee Furness spolu byli 27 let.

Rozchod po 27 letech manželství. Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness oznámili, že jejich lásky je konec. „Byli jsme požehnáni, že jsme spolu sdíleli téměř tři desetiletí jako manžel a manželka v nádherném a milujícím manželství. Naše cesta se nyní posouvá a rozhodli jsme se oddělit, abychom mohli pokračovat v našem individuálním růstu,“ oznámili v prohlášení pro magazín People.

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Dodali, že rodina je pro ně prioritou. Za dob svého vztahu adoptovali děti Oscara a Avu. „Naše rodina byla a vždy bude naší nejvyšší prioritou. Tuto další kapitolu přijímáme s vděčností, láskou a laskavostí. Velmi si vážíme vašeho pochopení pro respektování našeho soukromí, když naše rodina prochází tímto přechodem v našich životech,“ pokračuje jejich společné vyjádření.

Rozchod není pro australského herce vůbec jednoduchý a sám přiznal, že prožívá těžké období. S producentkou a herečkou Deborah, která je o třináct let starší než on, byl ženatý od roku 1996. Nyní se poprvé na veřejnosti ukázal bez prstýnku.

Celebrity - další články

Doporučujeme