Po nevěře partnera dala lásce opět šanci. Natálie Grossová se pochlubila přítelem z ciziny

12. června 2023·Celebrity·Redakce

Natálie Grossová (Zdroj: Profimedia)

Kdo hledá, najde. A nebo spíše přijde to, když to nejméně čekáš? V případě zpěvačky a herečky Natálky Grossové se jedná spíše o ten druhý případ. Dvacetiletá kráska totiž už není sama a je čerstvě zamilovaná.

Poslední vztah nedopadl dobře. Operní pěvec Daniel Matoušek mladou zpěvačku a muzikálovou herečku podváděl. A to ne s jednou dívkou, ale hned s několika. To přiznala Natálie v nedávném rozhovoru pro Extra Host. „Můj minulý vztah neskončil úplně nejlíp. Možná, že to bylo taky kvůli komunikaci,“ svěřila se a dodala, že komunikace ve vztahu je pro ní naprostý základ.

Dívka dodává, že někdy toho řekne až moc. „Když jsem třeba naštvaná, tak nehlídám, co říkám. A pak si říkám, že jsem některý věci nemusela říkat, takže pak se mi to rozleží a přijdu se omluvit,“ práskla na sebe Natálie, která se rozhodla, že nenechá, aby její srdce zakrnělo a dala lásce druhou šanci. Novým partnerem je nizozemský producent, jenž si říká Hit Mydm.

A s partnerem se ukázala i veřejně. Společně přišli na módní přehlídku Martiny Pipkové Loudové, kde Natálka vystupovala. „Jsem zamilovaná, je to ještě v začátcích, ale jsem moc šťastná. Ale je skvělý a hlavně hrozně hodný. Není z Čech, takže spolu mluvíme anglicky,“ přiznala s úsměvem.

View this post on Instagram

A post shared by 𝐍𝐀𝐓𝐀𝐋LY (@nataliegrossova_official)

Dvojice se zná už několik týdnů, ale ze začátku měli čistě pracovní vztah. Ten ale nakonec, jak už to často bývá, přerostl v něco víc. Natálii nejprve přijel producent pomoct s písničkou WANT IT, která vyšla na konci dubna. Šlo o velmi žhavý singl a zpěvačka s ním vystupuje pod pseudonymem Natally. Spolupráce se evidentně zadařila, pár si sedl pracovně i lidsky a tak nezbývá nic jiného, než v tom pokračovat.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme