Podle algoritmu má Robert Pattinson nejdokonalejší tvář Hollywoodu. Na paty mu šlape Zaklínač Henry Cavill

22. června 2022·Celebrity·Redakce

Robert Pattinson. (Foto: Shutterstock)

To, že je představitel Batmana Robert Pattinson fešák, víme už od doby, kdy se do něj coby do upíra zbláznila zakřiknutá Bella a s ní i nespočet fanynek Stmívání. Že se ale stane již podruhé mužem s nejkrásnější tváří světa, nejspíš čekal málokdo a málokdo by také zrovna Roberta označil za nejkrásnějšího fešáka Hollywoodu. Jenže v tomhle případě rozhoduje věda a algoritmy. Informoval o tom web Super.cz.

Podle algoritmu, který analyzuje tváře hollywoodských herců, je Pattinsonův obličej na 92,15 % dokonalý. Jediné, co mu jeho vzhled kazí jsou jeho rty.“Ty jsou poněkud úzké a rovné,” řekl kosmetický chirurg Dr. Julian De Silva z jehož mapovací techniky hodnocení vychází.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial)

“Robert Pattinson byl jasným vítězem. Všechny prvky jeho obličeje odpovídají fyzické dokonalosti,” nechal se slyšet doktor. Tyto techniky počítačového mapování nám pomáhají odhalit tajemství lidské krásy. Technologie je také užitečná i při plánování operací pacientů,” vysvětlil. Při výpočtu se vychází z tzv. zlatého řezu, poměru, který využívají především umělci a architekti při tvorbě svých děl.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Pattinson (@robertpattinsonofficial)

Dle stejných výpočtů byla zvolena ženou s nejkrásnější tváří světa modelka Bella Hadid. Za Robertem se umístili představitel Supermana nebo Zaklínače Henry Cavill (91,64 %), Bradley Cooper (91,08 %), Brad Pitt (90,51 %) a George Clooney (89,91 %).

Celebrity - další články

Doporučujeme