Pole Jana Hrušínského někdo bez dovolení osil řepkou. Jestlipak na to dostal dotace, ptá se herec.

20. května 2017·Celebrity·Redakce

Reprofoto Facebook / Jan Hrušínský

S velmi netradičním problémem se potýká oblíbený herec a ředitel Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský. Zatím neznámý člověk mu osil pole, které odmítl pronajmout. Teď však na poli vykvetla řepka. "Kdopak to asi udělal? Jestlipak na to moje pole dostal dotace," ptá se Hrušínský.

“Před lety jsem si koupil louku a pole. Pole jsem letos odmítl pronajmout. Je moje, ne? Přesto mi na něj někdo zasadil žlutou řepku. Proti mé vůli a na mém poli. Kdopak to asi udělal? Jestlipak na to moje pole dostal dotace? Jako na všech polích v naší zemi,” ptá se ve statusu na Facebooku herec a divadelní ředitel Jan Hrušínský.

Facebookový status, který zveřejnil na svém profilu v sobotu, vyvolal řadu reakcí. Někteří lidí u příspěvku připomněli příběh Bohumíra Rady, kterému spálila pole herbicidem firma Agrofert.

Jak na “zábor” pole Hrušínský zareaguje, zatím neví. “Ještě nevím, jak s tím naložím. Divadlo mi zabírá hodně času a nemůžu ho věnovat šmejdům, které někdo volí do parlamentu ČR. Můžu jen apelovat na lidi, aby “šmejdy” do politiky na podzim nevolili,” reagoval taktéž na Facebooku.

Celebrity - další články

Doporučujeme