Postava jako ve dvaceti. Na nestárnoucí Milagros z Divokého anděla není věk vůbec znát

21. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Natalia Oreiro (Zdroj: ČTK)

Nádherná, dokonalá a pořád stejná. O herečce Natalii Oreiro mluví její příznivce v samých superlativech. Nestárnoucí Mili z Divokého anděla strčí do kapsy každou dvacítku.

Telenovela Divoký anděl v čele s herečkou a zpěvačkou Natalii Oreiro byla neskutečným fenoménem. Kráska si zde zahrála Milagros a podmanila si srdce všech seriálových diváků po celém světě. Uruguayská herečka a zpěvačka oslavila 19. května 44 narozeniny a stále vypadá fenomenálně. Roky na ní nejsou vůbec znát a vypadá to, že tahle kočka snad zná nějakou fintu, jak porazit čas.

O kariéře herečky snila už od dětství. V osmi letech tak začala navštěvovat kurzy herectví a ve dvanácti už hrála v reklamě. To si několikrát zopakovala, ale štěstí našla v telenovelách. Životní role přišla s Milagros, která byla nejen krásná a divoká, ale také nespoutaná a naivní. Seriál si získal srdce fanoušků po celém světě a každý netrpělivě vyhlížel milostné zápletky a intriky, které k telenovelám bezesporu patří.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Telenovela Divoký anděl v čele s Natalii Oreiro byla neskutečným fenoménem. Milagros si podmanila srdce všech seriálových fanoušků. Oreiro však není jen skvělou herečkou, ale také zpěvačkou a módní návrhářkou. A hlavně je pořád neskutečná kočka a přibývající věk se na jejím vzhledu zatím vůbec nepodepsal.

Po Divokém andělovi se Natalia objevila v další telenovele Kachorra, která už ale tolik neoslnila. Stále ale vypadá perfektně, ale více se začala věnovat zpěvu. Na svém kontě má dokonce nominaci na cenu Grammy. Ve své zemi je herečka dodnes velmi populární. Natáčí, zpívá a je z ní aktivistka, která bojuje za životní prostředí.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Celebrity - další články

Doporučujeme